Van 18 april tot en met 15 juni organiseert Marres de tentoonstelling THINKING (out of) THE BOX. Deze tentoonstelling is gewijd aan de verzameling van Stichting Vedute. De collectie bestaat uit objecten die het begrip ruimte verkennen binnen de precieze maat van 44 x 32 x 7 cm. Een groot aantal bekende kunstenaars, architecten en vormgevers heeft sinds 1991 Vedute gemaakt.

De Vedute kunnen worden gezien als ruimtelijke schetsen, studies voor nieuw werk of oefeningen. THINKING (out of) THE BOX is voor Marres aanleiding een reeks gesprekken te voeren over de plaats van de oefening binnen de artistieke praktijk van de makers. In verband met verwachte drukte vanwege de Kunsttour is het aan te raden om te reserveren via Renée Roukens VOL = VOL

Toegang € 5,- Studenten € 2,50

Programma zondag 25 mei: 12:30 Deur open 12:45 Start speed tour door THINKING (out of) THE BOX gegeven door Valentijn Byvanck 13:15 Start gesprek 14:30 Einde 14:45 Start high tea (optioneel)

Wil je na afloop samen met de sprekers genieten van een high tea in het tuinhuis van Marres Kitchen? Schuif dan aan voor de prijs van € 15,- inclusief drank.

NB: Reserveren voor de high tea via Renée Roukens is verplicht in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Vermeld bij reservering of je zowel inschrijft voor de Marres Talk als voor de high tea.