Hans van Wolde (Beluga Loves You, Maastricht), Jonnie Boer (Librije, Zwolle), Margo Reuten (Da Vinci, Maasbracht), de rijzende patisserie-ster Marieke Harkema en Sergio Herman (The Jane, Antwerpen).

Op 19 maart 2016 organiseert Marres, Huis voor Hedendaagse Cultuur in Maastricht, een uniek fundraising-diner ter gelegenheid van de feestelijke opening van de nieuwe tentoonstelling Ferran Adrià: Notes on Creativity.

Ferran Adrià zal op 19 maart 2016 zelf aanwezig zijn bij de exclusieve openstelling van de tentoonstelling en het daaropvolgende diner. De exclusieve maaltijd zal worden bereid door enkele van de beste chefs van Nederland.

Het diner vindt plaats bij Rebelle in de Augustijnenkerk in het centrum van Maastricht. Het begint om 19.00 uur, na een exclusieve openstelling van de tentoonstelling bij Marres. De prijs voor dit exclusieve diner en de vernissage is 1000 euro per persoon. De tafels bieden plaats aan 8 of 10 personen.

De opbrengst van het diner komt ten goede aan het educatieprogramma Training the Senses: Drawing Flavors van Marres voor basisscholen en middelbare scholen in Maastricht.

Wilt u graag deelnemen, geef u dan op via dinerferranadria@marres.org . Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht daarom niet te lang met opgeven.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dit unieke evenement!

Diner in de pers

Knack: Sergio Herman en andere sterrenchefs eren Ferran Adrià met uniek diner