Tijdens de tentoonstelling Marres Tourist Office biedt Marres workshops aan voor het hele gezin. Ga met ons mee op reis en kruip in de huid van toerist én kunstenaar.

De geur van het bos in Frankrijk, het geluid van de Egeïsche Zee en hoe anders smaakt een pizza in Toscane? Tijdens de workshop ga je samen met je ouders terug naar je laatste vakantie. Hoe anders zijn jullie herinneringen en waar let je op tijdens je vakantie? Hoe communiceer je als je de taal niet kunt spreken?

De familieworkshop begint met een rondleiding door de tentoonstelling. Hierna ga je op ontdekkingstocht en worden de werken van de kunstenaars onder de loep genomen.

Geef jezelf én je papa, mama, opa, oma, verzorgers, broertjes en zusjes op en doe mee aan de familieworkshop bij Marres.

De workshops worden gegeven op de volgende dagen:
Woensdag: 17 en 24 augustus
Zondag: 21 en 28 augustus

Tijdstip: 15:00 tot 16:00 uur

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: educatie@marres.org Vermeld in je mail de datum, met hoeveel personen je komt en de leeftijden.

Kinderen (tot 16 jaar): 5 euro
Papa’s en mama’s: 10 euro (entreekaart), MJK 5 euro

Met het entreebewijs kun je voor of na de workshop nog bij Marres blijven om met LEGO® te spelen, een zintuigenwandeling te maken of (in de weekenden) naar performances te kijken. Kijk voor het hele programma op de website van Marres.