Zoekt u nog een cadeau voor onder de kerstboom? In de webshop van Marres staan fijne geschenken voor cultuurliefhebbers van jong tot oud.

Denk aan de Gids voor de Zintuigen, een boek waarin zeldzame sensuele ervaringen in Maastricht in kaart zijn gebracht. Denk dan aan zwangere devotie bij Sterre der Zee, een weids uitzicht bij de ENCI-groeve en huilende mensen bij het Mooswief. Leer Maastricht opnieuw kennen!

Nieuw in de webshop is het ansichtkaartenboek van kunstenaar Marijn van Kreij. Het boekje bevat twintig kaarten, speciaal vervaardigd door de kunstenaar. Kleurrijke prenten die allemaal terugleiden naar zijn fascinatie voor het werk van Picasso.

Of ga voor een tote bag gemaakt van stevig materiaal. De tas, die verkrijgbaar is in het zwart of beige, is aan de ene zijde bedrukt met het logo van Marres, aan de andere met de tekst ‘training the senses’.

De Marres-fan kunt u een Vriendschap cadeau doen. Een Vriendschapspas geeft een jaar lang gratis toegang tot alle tentoonstellingen van Marres. Vrienden van Marres worden uitgenodigd voor tentoonstellingspreviews en worden op de hoogte gehouden van alle activiteiten van Marres.

Cadeaubon
Kunt u niet kiezen? Geef een Marres Cadeaubon! Met deze bon kunt u naar hartenlust shoppen in de webshop van Marres, of kom rondneuzen in de prachtige boekenkast van Marres, die gevuld is met pareltjes. U kunt een bon van 10, 25 of 50 euro aanschaffen.
U kunt meerdere cadeaubonnen combineren om tot het gewenste bedrag te komen of combineren met een ander artikel uit de winkel/webshop.
Na 14 december 2018 kan de cadeaubon tevens in de Museumwinkel van Marres gekocht worden, of afgehaald na een online bestelling.

Klik hier om de voorwaarden te lezen voor het kopen van een cadeaubon van Marres.