Marres Tourist Office Last Minute

finissage

Na de weekendprogramma’s met dichters, live radio makers, dj’s en virtuele reisgidsen, biedt Marres Tourist Office een feestelijke afsluiting met performances. Aansluitend schenken we een glas rosé.

Je bent de hele middag welkom op de Capucijnenstraat 98 te Maastricht. Marres is deze zondag gewoon open tussen 12:00 en 17:00 uur. Naast de tentoonstelling bezoeken, is er de mogelijkheid de wandeling van Frank Koolen i.s.m.Dier In Bedrijf doen, deze neemt een klein uur in beslag. Het mini vakantie boek ligt klaar voor gebruik en zolang de voorraad strekt is het mogelijk om een picknick af te nemen, als het regent leggen we het kleed gewoon binnen.

Last Minute performances

15:00 uur Anna Frijstein Don’t know why I’m smiling.
15:15 uur Maarten Bell Body Tour
15:30 uur Doina Kraal Touche-a-Tout
16:00 uur Nicola Godman & Anna Frijstein i_search (intervention #5)

Wat kan je verwachten?

Anna Frijstein heet je hartelijk welkom en onderzoekt de authenticiteit en oprechtheid van de glimlach.

Maarten Bel neemt je mee op Body Tour. In Marres Tourist Office is zijn vakantiefilm te zien, waarin hij je meeneemt in alle ontspanning, nieuwsgierigheid, grapjes en vooral de drive om er iets van te maken. Kruip nu nog dichter op zijn huid!

Doina Kraal sluit haar verblijf in Maastricht af met een muzikaal optreden. Ze presenteert ook het werk dat ze in Maastricht toevoegde aan het werk Touche-à-Tout. Daarin toont Kraal een collectie objecten die ze samenstelde op haar reis van Azië tot Oceanië, van Noord-Amerika tot Zuid-Amerika en van Afrika en terug naar Nederland. Voor de verzameling maakte ze ingenieuze kijkdozen die de zintuigen prikkelen: je kunt proeven, ruiken, aanraken, luisteren en muziek maken.

Anna Frijstein en Nicola Godman maakten een werk in de receptie en voerden gedurende de tentoonstelling een serie van interventies uit waarmee ze zich inzetten om informatie verstrekken, zoektochten te stimuleren en als gids en host optreden. Ter afsluiting lanceren ze zondag een nieuwe zoekmachine.