Marres presenteert Feiko Beckers

Op zaterdag 5 en zondag 6 september presenteert Marres een kunstpresentatie in de educatie boulevard op het Bruis Festival in Maastricht.

We hopen dat met name middelbare scholieren aangenaam verrast zullen zijn door de video installatie en performance van beeldend kunstenaar Feiko Beckers.

Beckers toont op Bruis een korte film en geeft op zondag een performance. Op een speelse manier vertelt hij het publiek anekdotes waarin ongemakkelijkheid en absurde wendingen zorgen voor een lach.

Het programma van Marres op Bruis ziet er als volgt uit:

Zaterdag 5 en zondag 6 september

A conversation is a risk to lose your own opinion

Video-installatie 12:32 min, Engels gesproken

Korte film waarin twee personen drie problemen bespreken. De dialogen gaan over een nieuwe wasmachine, een favoriet Italiaans restaurant en een extra stoel. In elke dialoog proberen de personen elkaar te overtuigen van hun oplossing.

Zondag 6 september

Deadpan and disco

Performance, 15:00 min, Engels gesproken

Tijdstippen aanvang: 14.30uur – 16.30 uur – 18.30 uur

Kun je bij de incheckbalie van een vliegveld vragen voor een stoel in het midden van het vliegtuig? Kan een vriendschap stuklopen omdat je je schoenen niet uit wil doen in het huis van een vriend? Feiko laat in deze show een fascinatie zien voor de onvoorspelbare gevolgen van schijnbaar onbelangrijke keuzes.

Openingstijden educatie boulevard: Zaterdag 13.00 – 19.00 Zondag 12.00 – 19.00

Ga voor meer informative naar de website van Bruis Festival, www.bruismaastricht.nl

Bruis Festival vindt dit jaar plaats op 4, 5 en 6 september in Maastricht. Meer informatie vindt je op hun website Bruis Festival