Een nieuw avontuur van Slim en Hayne
Tijdens de carnaval in Maastricht loop je het risico om Slim Denken en Hayne E. Day tegen het lijf te lopen. Ze wandelen rond in Waastricht, zoals ze de stad liever noemen, met gereedschappen en instrumenten om de fundamenten van hun eigen lichtvoetigheid aan te leren. Hun belangrijkste doel is het promoten van hun overtuigingen, leerstellingen en het inspireren van anderen om de zelf-verlichtende weg te volgen. Slim Denken en Hayne E. Day noemen zichzelf de Self Luminous Society.

De Self Luminous Society
De Self Luminous Society is een kosmische organisatie die zelfverlichting nastreeft en bevordert door bewuste en onbewuste manipulatie van taal. Het werd opgericht in Houston, Texas door Slim Denken, de sluwe verkoper en cowboy, later aangevuld met Hayne E. Day, de alom bekende caballero. Onderweg werken ze zij aan zij met andere vrienden en medewerkers. Samen reizen ze door mentale ruimtes in het astrale vlak van de geest met het tempo van lichtheid.

Carnaval vs Karne Val
Onlangs zijn ze op de hoogte gebracht van een multidimensionaal portaal dat zich in het zuiden van Nederland opent, rond deze tijd van het jaar. De lokale bevolking noemt het: Carnaval. Sommige geleerden stellen dat de naam afkomstig is van Carne Vale (Flesh Farewell), maar anderen schrijven het toe aan een lingu├»stische mutatie van het Midden-Nederlandse Karne Val, dat verwijst naar de mogelijke teleportale eigenschappen van het inslikken van rotte Karne Melk, een populaire drank in de regio. Eenmaal geconsumeerd, nemen andere dimensies van de geest en de geest de stad over en draaien alles op zijn kop, binnenstebuiten, rond en rond. Maastricht wordt Waastricht. In Waastricht veranderen mensen in wat ze niet zijn, ze worden alter-ego’s, kosmische versies die in hun andere zelf marcheren.

Slim Denken en Hayne E. Day zullen hun avonturen tijdens carnaval op film zetten. Wordt vervolgd.

Projectontwikkeling door: David Bernstein en Juan Pablo Plazas