Marres biedt per direct een functie als:

stagiair(e) marketing / communicatie
Minimaal 24 uur per week
Periode: minimaal 3 maanden

Marres is een internationale instelling voor hedendaagse cultuur, gevestigd in Maastricht, in een sfeervol huis met een prachtige tuin en een geweldig restaurant. Sinds 1998 verkent Marres de ontwikkelingen in de hedendaagse kunst en presenteert deze door middel van tentoonstellingen, lezingen, performances en projecten. Momenteel wijdt Marres haar programma aan de zintuigen, en werkt zowel met beeldend kunstenaars, als ook met muzikanten, vormgevers, koks, dansers en theatermakers.

Omschrijving
De afdeling marketing & communicatie zoekt een nieuwe stagiaire voor een periode van minimaal 3 maanden. Hij of zij ondersteunt de communicatie- en marketingmanager bij alle voorkomende werkzaamheden. Creativiteit en ervaring met het gebruik van online (social) media is een must. We bieden je de mogelijkheid om onderzoek te doen naar de marketingstrategie van een kunstinstelling.

Profiel
We zoeken een enthousiaste stagiair(e) op HBO of WO niveau
• Sterke affiniteit met online / social media
• Uitstekende communicatieve en schrijfvaardigheden, gevoel voor taal
• Geïnteresseerd in het programma van Marres en het kunstenveld
• Goede kennis van de Nederlandse taal

 

Kenmerken
Marres is een van de zes presentatie-instellingen in Nederland die subsidie ontvangt van de overheid. Marres biedt een gevarieerd takenpakket en een informele werksfeer in een klein en gemotiveerd team. Je wordt onderdeel van een nationaal en internationaal netwerk in de beeldende kunst.

Contact
Heb je interesse? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: Immy Willlekens, Communicatie & Marketingmanager Marres: immy.willekens@marres.org.
Voor meer informatie kun je bellen naar 043 327 02 07