Op 12 januari, tijdens de reguliere openingstijden van Marres (12 – 17), vinden performances plaats van kunstenaars Nasrin Tork en Pavel Balta. Zo kun je bij Pavel je ziel verkopen voor een ijsje. Durf jij het aan? En om 14.00 uur geven de curatoren Marian Cousijn, Anne Ruygt en Bertan Selim een rondleiding door de tentoonstelling Currents #6: Good Intentions.

Currents #6: Good Intentions toont werk van 17 opkomende kunstenaars die recent afstudeerden aan Belgische, Nederlandse en Duitse academies. Het thema van dit jaar is Good Intentions, waarmee persoonlijke verhalen en politieke statements met betrekking tot identiteit, jeugd en culturele tradities worden samengebracht. Van twerkende tot vloggende kinderen, van de Franse revolutie tot oorlogsvoering via drones en van het maken van kastanjes op zuur tot het verkopen van je ziel voor een ijsje: Good Intentions heeft het allemaal.

De performances en rondleiding zijn vrij toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs. Gratis voor museumkaarthouders.