Op zondag 7 juli speelt, zingt, danst en struint de hele stad door de tuinen van Maastricht! Voor een dag veranderen Maastrichtse tuinen in intieme podia, waar lokale kunstenaars hun talent tonen met hun voeten in het gras. Ontdek het groen van de gemeente, beleef de gastvrijheid van je buren en geniet van livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren. Elke act speelt drie shows van 30 minuten en elke tuin is gratis te bezoeken. De prachtige stadstuin van Marres wordt het decor voor Singer songwriters Maxime en Glyn. De optredens vinden plaats om: 13:30, 15:00 en 16:30 uur.

Maxime en Glyn
Dit jaar stonden ze op de Talenten Stage van Festival Pop On Top. Deze veelbelovende R&B Singer-songwriters met Zuid-Amerikaanse roots laten je hun muziek niet alleen horen maar ook voelen!

Struinen in de Tuinen
Tijdens Tuinenfestival Struinen in de Tuinen stellen 38 Maastrichtenaren stellen hun tuinen open. Met in totaal 117 optredens laat Maastricht op zondag 7 juli zien hoeveel talent ze in huis heeft. Bekijk het volledige programma en alle andere locaties in Maastricht hier: struinenindetuinen.nl/maastricht