Samen proeven, ruiken, zien en voelen

Marres educatie organiseert rondom de tentoonstelling Ferran Adrià: Notes on Creativity een aantal workshops voor de hele familie. Vanwege de overweldigende belangstelling worden er ook workshops in de maand juni gegeven.

De wereldberoemde chef-kok Ferran Adrià had slechts twee dingen nodig in zijn zoektocht naar nieuwe gerechten: een potlood en een schetsboek. De meesterchef schreef nooit zijn gerechten uit, maar tekende ze eerst.

De zoektocht van Ferran Adria naar creativiteit leidde tot een revolutie in de keuken. Hij kwam met nieuwe manieren om gerechten te bereiden en ingrediënten die nog nooit eerder waren gebruikt in de keuken.

Tijdens de familieworkshop The Family Meal krijg je bij Marres een uniek kijkje in de keuken van het Spaanse restaurant elBulli, ooit het beste restaurant ter wereld.

Leer samen met je papa en mama opnieuw naar ingrediënten te kijken, proeven, ruiken en voelen. Ontdek zo hoe nieuwe smaken tot stand komen en word ook een meesterchef in de keuken!

Geef jezelf én je papa, mama, opa, oma, verzorgers, broertjes en zusjes op en doe mee aan de familieworkshop bij Marres.
De workshops worden gegeven op de volgende dagen:

Zondag: 12 en 19 juni (VOL) Woensdag: 15 en 22 juni

Tijdstip: 15:00 tot 16:30 uur

Aanmelden: educatie@marres.org, vermeld in je mail datum, met hoeveel personen je komt en de leeftijden

Kinderen (tot 16 jaar): 5 euro
Papa’s en mama’s: entreekaartje (15 euro regulier, MJK 5 euro) per persoon