Wat is Training the Senses?

Kennis wordt niet alleen visueel op school verworven, via taal en lesboeken. We leren met al onze zintuigen, door middel van luisteren, proeven, ruiken en aanraken – en zelfs door onze intuïtie te gebruiken. In Training the Senses verkennen en ontdekken deelnemers een nieuw vocabulaire voor al hun zintuigen en nieuwe manieren om ervaring te delen en kennis te verwerven. Training the Senses is een doorlopende serie van Marres, waarbij een indeling tussen de sprekers/performance en het publiek wordt vermeden. Iedereen is welkom om mee te doen.

Seizoen 2019

Tijdens de sessie van dit jaar kunt u het contrast ervaren tussen performance over stilstand bij Sander Breure en Witte van Hulzen, het effect van muziek voor de halve slaap bij Sommer Eide, Martin Taxt en Mari Brunvoll, het universum van food design verkennen met Katja Gruijters en ArtEZ en zich bewust worden van de dagelijkse akoestiek die ons omringt met Elise ‘T Hart.

Ontdek jouw zintuigen, zorg dat je erbij bent!

Training the Senses is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de Overvoorde – Gordon Stichting / het Pauwhof Fonds.